C u r r i c u l u m  V i t a e

Elisabeth Colding Sivertsen blev født i København i 1981og begyndte at spille klaver som 7-årig. Hun studerede hos Martin Lysholm Jepsen på Klaverskolen Gradus i Aarhus, indtil hun som 18-årig blev optaget på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Her fortsatte hun sine studier hos bl.a José Ribera, Amalie Malling og Niklas Sivelöv. Elisabeth har desuden været på studieophold i Bulgarien, Serbien og Litauen.

Siden barnsben har Elisabeth givet koncerter i ind- og udland og deltaget i mange nationale og internationale konkurrencer. Hun har vundet guldmedalje i Berlingske Tidendes Klassiske Musikkonkurrence, 1. præmie i Den Danske Steinwaykonkurrence, Unge Spiller Klassisk, Det Kgl. Danske Musikkonservatoriums Legatkonkurrence, International Nikolaï Rubinstein Piano Competition (Paris), Music Without Limits (Litauen), Music and Earth (Bulgarien).

Elisabeth har også optrådt som solist med adskillige symfoniorkestre, heriblandt Aarhus Symfoniorkester, KUSO, Sofia Philharmonic og Sofia Chamber Orchestra.

Elisabeth er studerende i solistklassen på Det Jyske Musikkonservatorium hos Søren Rastogi og Martin Lysholm Jepsen. Hun er derudover tilknyttet Holstebro Musikskole som koordinator for Talentlinien og underviser i klassisk klaver på Talentlinie og MGK. 

Elisabeth brænder for formidlingen af den klassiske musik og har specialiseret sig indenfor 'Fortællekoncerter', en blanding af koncert og foredrag, hvor hun fortæller om udvalgte komponister og spiller deres musik. Det kan også være perioder eller særlige begivenheder der danner rammen og fortællekoncerten. Hvis du har specielle ønsker til et tema, så kontakt blot Elisabeth med dine ideer.

© 2023 by Classical Musician. Proudly created with Wix.com

  • Spotify White Icon
  • Apple Music White Icon
  • Amazon White Icon
  • Facebook White Icon
  • Instagram White Icon
  • Twitter Clean
  • YouTube White Icon